PokéQuest
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

RPG regler

Go down

RPG regler Empty RPG regler

Indlæg  Dark-forces Søn maj 22, 2011 4:28 am

For at komme igang med RPG'en er du nød til at læse vores regler igennem.

1. Ingen P.P "Power Playing" og på dansk magt spiller, du er ikke uovervindelig det er jo ikke sjovt for de andre.

2. Det er forbudt at spamme i RPG'en, FX. at sende små menings løse beskeder. Bemærk at denne regel gælder i hele vores forum, og brud på denne regel kan medføre bøder, eller i værste fald blokering. Dobbelposting bliver betragtet som SPAM, så rediger dit forrige indlæg i stedet.

3. Når du styrer din charekter i RPG'en skal det ske sådan her:

Dark-f: Af sted, Venomoth! Brug Gust! *peger fingeren fremad*
Venomoth: Moooth! *nikker og sender en vind af sted mod modstanderen*

Undgå venligst at skrive MIG: når du skriver i RPGen da' det kan skabe forvirring.

4. I RPG'en må du max gå 2 nye steder pr. dag. Router / Byer som du allerede har besøgt må du rejse mellem så meget du vil. Men husk ingen hop mellem stederne, medmindre du har en pokemon med fly. Dette gælder også med byer og router som du ikke har besøgt. DVS. uden fly.

5. Man må ikke styre andre karakterer, deres NPCs eller deres pokémoner uden tilladelse fra vedkommende. Dette betegnes som PP (PowerPlay)

6. Man har kun 6 Pokémon i sit team! Ligesom i manga’en og Anime’n! Hvis en af dine pokemon ikke er i en sin PokeBall er den STADIG med i dit team. Og det er de pokemon man har i sin profil/hold. man kan heller ikke fange en pokemon som man ikke kan fange i området, eller kan købe! Hvis I fanger en Caterpie bliver den med det samme sluppet fri. Men hvis den kan fanges i området, er det okay.

7. Hver gang du for en ny pokemon skal man skrive hvilken, og hvor man fik den pokemon, i et nyt indlæg i din RPG profil. kan man ikke få den det sted, bliver det slettet med bøde!

8. Alle trænere starter altid i Twigwood Town. Man må gerne skrive, at man er fra et andet sted, men man SKAL starte i Twigwood Town.
Dette gælder ikke for gym ledere, da de gerne må starte i deres gyms by

9. Du skal følge en almindelig rute i RPG'en! Dvs. at du ikke kan springe direkte fra Route 1 til Route 3 eller lign. (denne regel gælder dog ikke for Gym Ledere)

10. Når du udfordrer en Gym Leder, skal du først skrive din udfordring i byens tråd med teksten UDFORDRING. Det skal skrives med STORE, FEDE, RØDE bogstaver.

11. Det er forbudt at stresse en RPG Gym Leder med at svare, bedømme, skrive sine angreb osv. Det stresser Gym Lederen, og man kan være sikker på at bedømmelsen og andet, kommer på et tidspunkt!
hvis der skulle være gået nogle dage uden kampen er bedømt, må man gerne kontakte den pågældene Gym leder og spørge om han/hun eventuelt har overset eller glemt at man udfordrede dem...

12. Forbudt at meta-playe! Når du er i den ene ende af regionen, ved du ikke hvor Carl Ejnar er lige nu i den anden ende.

Det var alt for nu, mere vil komme hen af vejen...
Dark-forces
Dark-forces
Admin

Antal indlæg : 64
PokéPound : 37305
Join date : 22/05/11

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum