PokéQuest
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Elisabeth "Ellis"

2 posters

Go down

Elisabeth "Ellis" Empty Elisabeth "Ellis"

Indlæg  Darkr@i Man jul 11, 2011 11:45 pm

Navn: Elisabeth, men jeg gider altså ikke at skrive hendes efternavn, da jeg synes, det er ligegyldigt. Hun kalder sig selv for Ellis, altså drengenavnet Ellis.
Alder: Hun er omkring de tretten-fjorten år.
Køn: Hun er en pige, men hun kan ikke døje at være det. Hun vil gerne være en dreng, og de fleste tror, at hun er en dreng, når man møder hende. Hun opfører sig også som en dreng, mener hun.
Rang: En ganske normal pokemontræner.
Mål: Hendes mål er, at fuldføre sin pokedex, og at få nogle nye venner.

Hjemby: Hun er vokset op i Vermilion City i Kanto. (Men hendes familie stammer fra Viridian)
Familie: De fleste bor i Viridian city, ellers er de spredt rundt omkring i Kanto. Familie i de andre regioner, + denne her er sjældent, så hun går for det meste alene, eller med venner, som egentlig ikke er fra hendes familie.
Historie: Hendes historie, er egentlig meget interessant. Hendes forældre, elsker begge pokemoner, og er opvokset med dem på en gård. Dog forskellige gårde. I mange genarationer, har familien modtaget hjælp fra en del pokemoner.

Personlighed: Elisabeth er en ret så speciel person. Hun er utrolig modig, villig til at kæmpe, hvis en udfordrer hende. Men selvfølgelig, kan hun også godt lide,at gå i fred. Faktisk, så nyder hun at være alene, i selskab med pokemoner. Også mennesker, selvfølgelig, hun får bare ikke tit så meget selskab, da der er mange, der synes, at hun er ret mærkelig. Og så var der det der med, at være en drengepige. Ja, hun er sådan ret drenget. Nogle bliver forbavset, når de finder ud af, at hun er en pige. Hun kan sagtens afslører det, men kan ikek lide det.

Udseende: Hun har lys hud. En ret så lys hud, mange fregner og har grønne, blanke øjne. Så er hun rødhåret, som er i en kort, normal frisure. Det er bare normalt, kort hår. Det stritter ikke, krøller ikke, bølger ikke, eller hvad det ellers kan gøre. Nogle gange pjusker det lidt, men det er ligemeget. Tøjet, er hvid herreskjorte, som sidder løst. Så har hun shorts på, lidt gråblå i det. Så har hun bare ganske normale sko på. Praktiske sko, som kan holde til, at hun går langt.

Andet: Den måske lidt pigede side ved hende er, at hun er vegetar. Hun vil absolut ikke røre kød, da hun finder det ulækkert.

Pokémoner

(Skal bruges til ALLE Pokemoner!)

På holdet (max. 6)

Pokémon: Riolu
Kælenavn: Riolu
Personlighed: Riolu er ligeså speciel som sin træner. I virkeligheden, er hun også en pige, men det falder egentlig ikke nogen ind. Riolu har det også med at rode sig ind i lidt af hvert, da den er ret så eventyrlysten.
Andet: Nej, ikke rigtigt.


Pokémon: Kan Pikachu gå som en start? Den er jo start i yellow. Men hvis ikke, så skal det være Bulbasaur.
Kælenavn: Hvis Pikachu, så bare Pikachu. Hvis Bulbasaur, så bare Bulbasaur.
Personlighed: Hvis Pikachu, så er det egentlig bare som Riolu's. Hvis det er Bulbasaur, er den en kærlig, dog ikke så modig pokemon, som er meget forsigtig.
Andet: Hvis Pikachu, nej. Hvis Bulbasaur, nej.
[b]
[b]

Darkr@i

Antal indlæg : 2
PokéPound : 37305
Join date : 11/07/11

Tilbage til toppen Go down

Elisabeth "Ellis" Empty Re: Elisabeth "Ellis"

Indlæg  Dark-forces Man jul 11, 2011 11:58 pm

Denne RPG profil er hermed godkendt

- Pikachu tæller ikke som en starter Smile
Dark-forces
Dark-forces
Admin

Antal indlæg : 64
PokéPound : 37305
Join date : 22/05/11

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum