PokéQuest
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Jake (PRG PROFIL)

Go down

Jake (PRG PROFIL) Empty Jake (PRG PROFIL)

Indlæg  Elysian Ons Mar 21, 2012 6:25 am

(DETTE ER EN RPG HISTORIE, HVILKET BETYDER EN HJEMMELAVET HISTORIE SOM GODTAGER FOLK SOM OGSÅ MÅ SKRIVE TIL DEN. STORT SET DET SAMME SOM EN NORMAL RPG PÅ NÆR DENNE RPG BEFINDER SIG I REGIONEN "CELKESTIA" HVIS IKKE DETTE ER TILLADT, SEND MIG EN BESKED OM AT DU KUN GODTAGER MIN PROFIL TIL NORMAL RPG FORMÅL)

NAVN: Jake

ALDER: 13 år

KØN
: Dreng

PERSONLIGHED: Jake er en af dem der har nemt ved at rode sig ud i problemer, og løse dem igen. Han er altid fastbesluttet, men kan dog nogle gange godt bruge lidt støtte fra venner for at komme på banen. Han er altid frisk og klar på det meste. Jake har altid haft en god effekt på folk, han har altid kunne finde nogle få (Dog gode)venner han kan stole på, og stort set fortælle alt.

Historie: Jake er vokset op uden sin mor efter hendes død pga sygdom, hans far kom sig aldrig over choket, og stoppede med at arbejde. (Jakes far "Leon" Var første styrkecenter leder i Celkestia regionen) Leon hader Jake, og Jake har næsten klaret det hele på egen hånd. Han har to venner som han bare ikke kan være mere glad for. Den ene er Professor Linda, som snart vil give ham hans første pokemon, så han kan drage ud i Celkestia regionen, og udleve sin drøm om at blive pokemonmester.
Den anden er hans bedste ven Kasper, som også skal drage ud sammen med Jake. De har altid være bedste venner, mest af alt fordi de er anderledes, og de andre børn udstytte dem.

Pokemon: Jakes første og eneste pokemon indtil nu, er Cyndaquil, som han fik af Prof. Linda
(Kaspers første pokemon vil blive en Dratini som han arver efter hans far som Kasper aldrig har kendt, men som er død under mystiske omstændighedder. Pga Dratini IKKe er en normal starter, vil Kasper også være længere tid om træningen, pga Dragonite er en stærk pokemon)

Hjemby: Jake og Kasper bor i Little Winged town, som er en af de mindste, måske endda den mindste by i hele Celkestia regionen.

Team Malum. Team malum som betyder Team ondskab, er en flok folk ledet er Celtheric. Celtheric har til formål at udryde Mennesket for at pokemons kan herske, dog er han for at suge det lige ud sindsyg, og magtsyg. Han mener ikke selv han er et menneske, hvilket beviser teorien om hans sindsyghed.

Elysian

Antal indlæg : 2
PokéPound : 44170
Join date : 21/03/12

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Lignende emner

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum