PokéQuest
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Route 1

+11
drake8!
Isabella
Emonga
Typhlosion
DarkWobbuffet
Soul Scythe
Aggron
Froslass
Darksceptile
Dark-forces
Tyrogue
15 deltagere

Side 5 af 6 Forrige  1, 2, 3, 4, 5, 6  Næste

Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  drake8! Man Sep 26, 2011 3:58 am

Alejandro: (Nu må den knægt da snart blive lidt mere medvillig). Ahhrr jeg kan se at du interresere dig for tanken om at blive gymleder. Bare ærveligt at du ikke kan snakke mere voksent. Du kan sikkert også tænke dig at vinde over Championen! Har jeg ret??
drake8!
drake8!

Antal indlæg : 63
PokéPound : 46545
Join date : 10/08/11
Age : 26
Geografisk sted : Esbjerg

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Nidoran Tirs Sep 27, 2011 9:54 pm

Dingo Lod en sagte kluklatter komme over hans læber. Denne voksne træner havde godt nok sit hyr med drengen.
Dingo havde været ude og lede efter spiselige planter så han kunne få noget adspredelse fra det han normalt plejede at æde. 'Du skal have noget grønt' havde hans mor altid sagt.
Da han pludselig, fra sit skjul mellem træerne, fik øje på en lidt ældre træner i fuld gang med at kæmpe mod en lille rødhåret knøs, og Dingo havde nu stået og betragtet dem i et stykke tid.
Efter kampen havde de to i lysningen stået og snakket, diskuteret om noget Dingo ikke kunne høre, så havde de taget en kamp igen og nu stod de endnu engang og diskuterede. Selvom Dingo ikke ville vide sig af det, var han lidt skuffet over ikke at kunne høre hvad de snakkede om. Han ville altid benægte det, men Dingo var lidt af en sladretaske. Han havde så at sige en forkærlighed for drama.
Og ud fra deres kropssprog synes Dingo at kunne se et drama bygge sig op mellem de to skabninger derude.
Han nød bare at stå og se på. Han var jo så fandens nysgerrig.
Nidoran
Nidoran

Antal indlæg : 14
PokéPound : 46620
Join date : 01/09/11

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Spearow Tirs Sep 27, 2011 11:18 pm

Drengen rejste sig op med en pludselig bevægelse og råbte: ”Det er da også bare ærgerligt, at du ikke kan holde dine løfter!” David var begyndt at blive rigtig godt træt af mandens spørgsmål, beskyldninger og typiske voksne holdning overfor ham. David havde regnet med, at hvis han og Koffing vandt kampen mod mandens Oshawott – hvilket de selvfølgelig gjorde – ville han få mere mad som aftalt, og ellers få lov at være i fred. Disse ting havde manden i al fald lovet. Og hvad var der sket? Ikke en skid! Manden var her stadig, der var ingen mad, og nu var han oven i købet i gang med at belære David om, hvordan han burde opføre sig, hvilket David ikke havde i sinde at finde sig i. Det var da fuldstændig op til David selv, hvordan han talte. Og desuden ville der også gå lang, lang tid før David selv var voksen. Hvis han da overhovedet havde tænkt sig at blive voksen nogensinde. Det mente drengen også selv, var op til ham, om han ville være eller ej.
Så hvorfor tale mere 'voksent'?
Denne mand skulle i hvert fald ikke få lov at bestemme over David.
Drengen undgik bevidst at besvare mandens spørgsmål om at vinde over championen – så langt havde den lille dreng desuden ikke tænkt, så han havde ikke et ordentligt svar.
Han havde selvfølgelig ikke lagt mærke til den anden person, som stod og betragtede dem, da al David's koncentration tilfaldt manden, som han fortsat stirrede trodsigt på.
Spearow
Spearow

Antal indlæg : 38
PokéPound : 47520
Join date : 31/08/11

http://no-response.proboards.com/index.cgi

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  drake8! Ons Sep 28, 2011 2:33 am

Alejandro: Nå men...Du får dit mad som aftalt og så går jeg. *Tager sin rygsæk ned fra skuldren og begynder at rude rundt i den*.
Oshawott: *Hører en gren knække*. Osha! *River Alejandro i buksebenet*. Osha osha! *Peger over på det sted hvor den hørte lyden*.
Alejandro: Hvad er det??
drake8!
drake8!

Antal indlæg : 63
PokéPound : 46545
Join date : 10/08/11
Age : 26
Geografisk sted : Esbjerg

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Spearow Ons Sep 28, 2011 6:54 pm

”Det var sandelig også på tide!” sagde David bittert, og rakte endnu engang sin hånd frem, for at tage imod. Afventende. Men bestemt.
David var stadig vred på manden. Men nu da gym-lederen endelig begyndte at vise, at han havde fattet hvad David gerne ville have, kunne David slappe lidt af i musklerne. Endelig… Den mand skal ikke tro han kan vinde over mig…
Drengen blev pludselig slået ud af sine selvhøjtidelige tanker, da Oshawott begyndte at råbe op, og manden gjorde det samme. David havde ikke hørt nogen gren knække, ligesom Oshawott havde. Men han rettede alligevel sit fregnede fjæs mod det sted, som manden og hans pokémon så ud til at koncentrere sig om. For David så det bare ud som en bunke kedelige træer, og han kunne ikke rigtig forstå, hvorfor det skulle være så spændende. Dette overbeviste ham endnu mere om, at den såkaldte gym-leder bare var en sær snegl, der kun prøvede på at aflede Davids opmærksomhed, så han ikke behøvedes give drengen den mad han havde lovet.
Da David i bund og grund var fløjtende ligeglad med hvad-det-end-var, som Oshawott havde opdaget mellem træerne, og hellere ville have fat i den sandwich han og Koffing havde set frem til, gik han direkte hen til mandens taske, som nu så ud til endelig at være placeret solidt på jorden. David håbede at mandens opmærksomhed var et helt andet sted, da drengen rakte sine små beskidte fingre ned i taskens gab, i håb om at få fat i enten mad, pokéballs eller pokédex – det måtte da være dernede et sted, ikke? - uden at manden ville stoppe ham.(( Hey guys! Laver vi en skrive-rækkefølge - Dingo, Alejandro, David -, således alle kan få et ord indført? Smile ))
Spearow
Spearow

Antal indlæg : 38
PokéPound : 47520
Join date : 31/08/11

http://no-response.proboards.com/index.cgi

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Nidoran Ons Sep 28, 2011 11:17 pm

Dingo blev overrasket da 6 øjne lige pludselig rettede sig imod hans skjulested. Han havde slet ikke opfattet hvad der dog kunne havde røbet hans position. Heldigvis rettede drengens øjne sig væk temmelig hurtigt. Han havde ikke set ham. Det samme kunne han ikke sige om den ældre mere erfarne træner. Dingo kunne virkelig ikke gennemskue ham, men det føltes stærkt som om han havde set ham.
Dingo skævede vredt ned til højre for sig. Og ganske rigtigt der tullerede Skrøb rundt, uden nogen omtanke om den larm hun kunne forvolde. Det var ALTID hende der spolerede hans smugkiggeri. Hun så op på ham med tunge øjenlåg og smilte. Nej hun havde ingen idé om hvad fanden hun lavede.
Dingo vrissede sagte af hende og det fik hendes ansigt til at ændre sig til utrøstelig sørgmodighed inden hun slapt lod sig falde ned på siden. Det knas bladende gav under hendes vægt da hun lagde sig, lød så højt som de tågehorn skibene bar. I hvert fald for Dingo. Men alting bliver jo forstærket når man ikke vil opdages.
Nogengange var han bare så træt af hende.
Han løftede nervøst blikket med håb om at træneren havde fået andet at tænke på.
Til hans store lykke opdagede Dingo den lille friske knøs i færd med at stikke sine små lapper ned i trænerens taske. OH gud, det her skulle nok vise sig at blive sjovt.

((Lyder fint med mig :3 Så kommer folk ikke til at snakke i munden på hinanden))
Nidoran
Nidoran

Antal indlæg : 14
PokéPound : 46620
Join date : 01/09/11

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  drake8! Tors Sep 29, 2011 1:42 am

Alejandro: Øhhhh, hvad tror du lige du laver?! *Tager sin taske op fra jorden*. Din lille tyveknægt! Ingen mad til dig! Du kan squ få lov til at passe dig selv herude! *Vender sin opmærksomhed tilbage til stedet lyden kom fra*. Oshawott brug Ice Beam på de der træer! *Peger over mod de træer som lyden kom fra*.

(Det er helt fint med mig Razz )
drake8!
drake8!

Antal indlæg : 63
PokéPound : 46545
Join date : 10/08/11
Age : 26
Geografisk sted : Esbjerg

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Spearow Tors Sep 29, 2011 2:41 am

David hoppede forskrækket et skridt tilbage og landede på sin bagdel i græsset hvor han før havde siddet, da den taske, han havde haft sine hænder og tanker dybt begravet i, pludselig blev flået væk fra ham, da han blev taget på fersk gerning i sit lille tyveri-forsøg.
Han udstødte et kort, chokeret ”arhhg!”.
Gym-lederens hårde, anklagende stemme hamrede ned over drengen som hagl. Men David ignorerede mandens ord. De sårede ham ikke det mindste – han havde alligevel intet til overs for manden længere, så det var vel godt det samme! David overbeviste sig selv om, at havde han sluppet godt af sted med sit forsøg på at stjæle mandens mad eller pokémonudstyr, havde det bare været en bonus for David. At manden nu beordrede David til at passe sig selv, var jo ligegyldigt. Det havde jo været Davids plan lige fra starten. Og eftersom manden alligevel ikke havde virket som om han ønskede at give David den mad, som han havde lovet, mente David at det kun var på sin plads hvis han selv gjorde et forsøg med at hamstre sig dét, han mente tilhørte ham.
Desværre havde det slået fejl, og nu var der bestemt ingen mulighed for at få foræret noget som helst fra manden.
Drengen rejste sig op igen, trak på skuldrende og himlede med øjnene af manden, ”Pfhh! Som om jeg havde brug for dig, til at starte med”, mumlede han.
”Kom, Koffing”, sagde han i en sammenbidt tone til sin kære pokémon, som havde betragtet situationen på afstand, ”vi skrider!”.
David begyndte at bevæge sig væk i rask trav fra den åndssvage mand og hans ligeså åndssvage Oshawott, som i samme nu var i færd med at fryse træerne til is – eller hvad den nu havde gang i.
Scenariet interesserede alligevel den lille, nysgerrige dreng, som begyndte at sagtne farten, bare for at få at se, hvad der mon ville ske.
Havde den sære mand og hans pokémon virkelig hørt rigtigt?
Var der virkelig noget bag træerne, eller havde det bare været for at aflede Davids opmærksomhed, som han før havde troet? I så fald, trak de joken en anelse for langt ud.
Men måske var det en sjælden, sej pokémon der gemte sig?
Måske kunne David fange den, før manden?
Alle spørgsmålene der pludselig hvirvlede rundt i drengens hoved, havde vækket hans interesse, og han stod nu og stirrede i samme retning, som Oshawott’s Ice Beam sigtede.
Spearow
Spearow

Antal indlæg : 38
PokéPound : 47520
Join date : 31/08/11

http://no-response.proboards.com/index.cgi

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Nidoran Tors Sep 29, 2011 10:29 pm

Dingo nåede kun at more sig for nogle få sekunder inden det gik op for ham at han nok burde flytte sig hvis ikke han ville ende som en istap. Hans reflekser var ikke hvad de havde været men han nåede lige at gribe Skrøb og kaste sig til siden da en kraftfuld stråle at klar is susede forbi.
CY var den første som kom ud af buskadset og ind i lyset. Med sin pels strittende til alle sider begyndte den på hæs spruttende hvæsen rettet mod de to trænere og deres Pokémoner. Dingo kom tumlende ud bagefter. Han snublede over sine egne fødder, faldt så lang han var, men rejste sig hurtigt igen på rystende ben stadig med Skrøb i sin favn. De havde fået nok overraskelser for i dag. Hans ben altså. Han så indtrængende på den ældre træner der havde jaget Dingo ud af sit skjul så ekstremt. ”Høh… Jeg kommer med fred” Han hævede for sjov sin ene hånd som i overgivelse. ”ingen grund til at skyde på civile major!” Han kluklo lidt over sin egen humor.
Nidoran
Nidoran

Antal indlæg : 14
PokéPound : 46620
Join date : 01/09/11

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  drake8! Fre Sep 30, 2011 4:03 am

Alejandro: Du har en anderledes humor end alle andre. De fleste ville pisse i bukserne af skræk mens du bare griner af at være tæt på at ende som en istap! Jeg udfordre dig til kamp!
drake8!
drake8!

Antal indlæg : 63
PokéPound : 46545
Join date : 10/08/11
Age : 26
Geografisk sted : Esbjerg

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Spearow Fre Sep 30, 2011 6:12 am

Til Davids store overraskelse – men også skuffelse – trådte en mand frem fra træerne. Den mand var bestemt ingen super sej eller sjælden pokémon. Ikke engang noget der svarede til det. David syntes, at den nyankomne så sær ud. Han bar beskidt, laset tøj, hans ansigt virkede oldgammelt i Davids optik, og i bund og grund så han ikke videre indbydende ud.
Og hvad skete der for vedkommendes pokémons..? David kneb øjnene sammen. Han var sikker på, at det så ud som om, at der var noget galt med den Stunky, men han havde svært ved at afgøre, hvad det var, på denne afstand.
Uden at have lagt mærke til det selv, var David gået i stå. Det noget sære syn havde, trods det skuffende førstehåndsindtryk, vakt interesse i drengen. Måske var det på grund af mandens og hans pokémons højst mærkværdige udseende, der i sig selv var nok til at få David til at kaste lange blikke med nysgerrige, store øjne.
Der ud over var David også spændt på at se, hvordan den kamp, som han forventede at den nye fremmede selvfølgelig ville tage imod – man sagde da ikke nej til en udfordring, gjorde man? – ville gå. Den lille dreng havde dog svært ved at forestille sig at den sølle mand, der før havde gemt sig, ville have en chance mod gym-lederen.
Den kamp var allerede så godt som afgjort, mente David.
Men det gjorde det bestemt ikke mindre interessant.
Spearow
Spearow

Antal indlæg : 38
PokéPound : 47520
Join date : 31/08/11

http://no-response.proboards.com/index.cgi

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Nidoran Fre Sep 30, 2011 8:47 am

Dingo så nervøst på den erfarne træner. Selvom fyren nok var mange år yngre end Dingo selv, følte han sig ikke overlegen. Snare tværtimod. Alt ved denne træner skreg selvtillid og styrke. Alt fra hans holdning til den måde han snakkede på. Dingo kunne mærke koldsvenden begynde at løbe fra under kasketten og i sine håndflader. Trods han prøvede at holde et monotont ydre flakkede hans øjne usikkert mellem den lille dreng og hans pokemon og den unge træner og hans pokemon. ”Øhm…” Dingo ville for alt i verdenen gerne undgå en kamp. Han ville ikke kunne holde til flere nederlag. Han havde ikke brug for igen at få af vide hvor stor en taber han var. Han samlede sig sammen og rettede sit faste blik mod manden med Oshawott’en. ”Jhaaa. Det er et pokkers godt tilbud. Men jeg tror sgu jeg må-”
CY havde imidlertid andre planer. Stunky’en havde ikke været i en kamp i flere år, og var efterhånden godt træt af bare at flakke rundt. Han havde savnet glæden ved kamp. Han havde savnet rusen ved at bruge sine angreb. Savnet at stå over for en ORDENTLIG udfordring. Så Imens at Dingo stod derovre som et nervøst nervevrag havde CY forberedt sig på det rette øjeblik, som viste sig at være lige inden Dingos afslag, til at bryde ind og starte denne kamp.
Han sprang i en overraskende bevægelse fra sin position ved siden af Dingo, til et stykke foran Oshawott’en, tog nogle få humpende skridt til siden og lod en kaskade af dyb mørkelilla Poison Gas skyde ud fra hans mund med retning mod den modstående pokemon.
Nidoran
Nidoran

Antal indlæg : 14
PokéPound : 46620
Join date : 01/09/11

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  drake8! Lør Okt 01, 2011 1:17 am

Alejandro: Jeg tror din pokemon har en anden mening!
Oshawott: *Udvikler sig*.
Dewott: Dewott!!

Pokemon: Dewott
Abillity: Torrent
Item: None

Attacks:
1. Hail!
2. Swords Dance!
3. Dig! (Ned)
4. Dig! (Op)
drake8!
drake8!

Antal indlæg : 63
PokéPound : 46545
Join date : 10/08/11
Age : 26
Geografisk sted : Esbjerg

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Spearow Lør Okt 01, 2011 2:21 am

David kunne ikke holde sin lyse latter inde, da han pludselig så mandens Stunky træde frem for at kæmpe. Nu kunne han endelig sætte en finger på, hvad der var galt. Pokémonen manglede jo et ben – den kunne da umuligt kæmpe! ”Hey, din gamle mand! Din pokémon er total ubrugelig! Den kan jo ikke engang gå rigtigt!” råbte David skadefro. Han var mange gange blevet belært om, at han ikke skulle gøre nar af hverken fysisk eller psykisk handicappede mennesker såvel som pokémons, men det tog drengen sig ikke af. Man havde kun den sjov man selv lavede, og dette var bestemt et grinagtigt syn, for drengen, der ikke vidste bedre.
Han tænkte ikke over, at hans ord måske ville støde manden eller pokémonen – han sagde bare hvad der faldt ham ind. For sådan var David. Så længe det ikke skadede ham selv på nogen måde, talte han oftest før han tænkte.
David skævede til Koffing, som, til drengens undren, ikke så ud til at more sig. Hvad David ikke vidste, var, at Koffing selv var vokset op i et miljø, hvor den til hverdag så pokémons som denne Stunky – pokémons hvis skæbner havde tvunget dem til at leve i baggårde eller gyder. Og det syntes Koffing var alt andet end morsomt. Men den sagde ikke noget. I stedet tilgav den lydløst sin træner for hans uvidenhed.
Imidlertid var Davids opmærksomhed nu også faldet på gym-lederens Oshawott, som pludselig – uden varsel – begyndte at ændre form, for til sidst at stå som en elegant Dewott.
Denne forvandling gjorde, at David nu havde endnu sværere ved at se, hvordan den humpende Stunky nogensinde ville kunne besejre den fuldt ud kampdygtige modstander.
Godt nok så dens udtryk kampberedt og bestemt ud.
Men ville det nogensinde være nok?
David satte sig godt til rette i det høje græs, så han kunne nyde kampen der var under opsejling.

Spearow
Spearow

Antal indlæg : 38
PokéPound : 47520
Join date : 31/08/11

http://no-response.proboards.com/index.cgi

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Nidoran Lør Okt 01, 2011 2:54 am

Dingo bed tænderne hårdt sammen og stirrede vredt ned på sin Stunky. ”For helvede CY!! Du er ude på en skråplan!” Det var i øjeblikke som disse at Dingo ville spørge sig selv om det manglende ben var det eneste som var galt med hans Stunky. Han kastede et frustreret blik over på den nyligt udviklede Dewott ”Tænk dig om CY du har ikke en chance.” Men det virkede hverken som om at CY hørte efter eller ville skifte mening. Dingo kunne mærke auraen af dens viljestyrke helt over hvor han stod. Han rystede opgivende på sit trætte hoved.
En hånlig kommentar nåede Dingos øre og han vendte sit hoved mod den lille møgunge der udtalte den. ”Ja, det er han! Men jeg tror ikke at han de sidste 20 år siden ulykken har opdaget det selv. Nu er ingen undtagelse!” Han smilte kæphøjt til drengen og lo. Dingo havde fået den slags kommentarer en tusind gange før. Han vidste hvad han skulle svare for at beskytte sig selv. Han vidste hvordan han skulle tackle en ubehagelig kommentar.
CY så kort op på sin ejer. Irriteret. Han blev altid lige sur på Dingo hver gang førnævnte brugte ham som beskyttelse. Lod folk grine af ham og hans kamp mod sit handicap. Men CY kunne holde til det. Han ville altid tilgive Dingo, for inderst inde var Dingo mange gange svagere end sin Stunky. Og CY vidste det godt. Det var derfor han tillod den skæggede mand at gøre som han gjorde. CY kunne klare det. Det havde han altid gjort.
CY rettede atter sit blik mod Dewott’en foran sig. Det var nu eller aldrig. Han vidste at det ville ende dårligt. Han vidste at kampen lige meget dens udfald ville ende med et eller andet form for sår, men CY var ligeglad. Han var ligeglad med sin mangel på reflekser på grund af sit ben. Han var ligeglad med Dewott’ens tydelige fordele. Han havde bare brug for at komme ud med al denne frustration. Og hvad var bedre til det end en god og hård kamp?!


Pokémon: Stunky lvl: 8
Abillity: None
Item: None

Attacks:
1. Poison Gas
2. Screech
3. Scratch
4. Scratch
Nidoran
Nidoran

Antal indlæg : 14
PokéPound : 46620
Join date : 01/09/11

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  drake8! Søn Okt 02, 2011 3:17 am

Bedømmelse!
Dewott VS Stunky!

1. Runde
Dewott danser en dans og fremmaner et uvejr! Det begynder at Hagle! Stunky hoster en klam, giftig sky op! Den suser forbi Dewotts hoved. Dewott er forgiftet! Dewott mister HP af Poison. Stunky mister HP af Hail.
Rundens vinder: Stunky (Poison skader mere end Hail)

2. Runde
Dewott danser endnu engang, men denne gang booster den dens Attack stats! Stunky laver et langtrukkent skrig der nedsætter Dewotts Defense Stats en smule. Dewott mister HP af Poison. Stunky mister HP af Hail.
Rundens vinder: Stunky

3. Runde
Dewott graver sig ned i jorden og gør sig klar til at angribe! Stunky bruger Scratch, men der er ingen den kan angribe! Dewott mister HP af Poison. Stunky mister HP af Hail.
Rundens vinder: Stunky

4. Runde
Dewotthar gravet sig nedenunder Stunky. Nu skal den op igen og smadre jorden under Stunky der besvimmer på stedet! Kampen er overstået!
Rundens vinder: Dewott

Kampens vinder: Dewott og Alejandro!

Alejandro: Næste gang så lad være med at udspionere små børn, din gamle pædofile mand! *Lyser af vrede*.


Sidst rettet af drake8! Søn Okt 02, 2011 5:24 am, rettet 1 gang
drake8!
drake8!

Antal indlæg : 63
PokéPound : 46545
Join date : 10/08/11
Age : 26
Geografisk sted : Esbjerg

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Spearow Søn Okt 02, 2011 4:46 am

Endnu et flygtigt smil viste sig på Davids læber, da den gamle svarede igen – eller rettere – gav David ret i, at den Stunky var uduelig. Det passede David fint at blive bekræftet i sine yderst skarpsindige iagttagelser. At den ældre mand så også så ud til at more sig, var irrelevant for David.

Kampen viste sig at være overstået kort efter den var begyndt. Til drengens store glæde, fik han nu én gang for alle bekræftet, at Stunky’en ikke på nogen måde havde haft en chance mod gym-lederens Dewott.
David rejste sig atter, og skulle lige til at klappe voldsomt i sine små hænder, for at gøre yderligere nar af Stunkyen, som tilsyneladende hed CY, men huskede så sit lille had til den anden træner – så hellere forholde sig neutralt, end heppe på hans Dewott!
Pludselig gik det op for David, at førnævnte træner stod og råbte af sin besejrede modstander. Drengen skævede over mod gym-lederen, hvis ansigt nærmest skinnede af foragt. Hvilke voksen-problemer stod de nu og diskuterede?, overvejede David forundret. Det havde tydeligvis intet med den overståede kamp at gøre – gym-lederen havde jo vundet, så hvorfor skulle han dog være vred? David forstod ikke meget af, hvad der pludselig var sket mellem de to trænere, men konflikten interesserede hans forskruede barnesind, så hans øjne bevægede sig nysgerrigt over på den gamle mand, for at se, om han mon ville svare igen, ligesom David mente, at de fleste voksne ville gøre i sådan en situation.
Spearow
Spearow

Antal indlæg : 38
PokéPound : 47520
Join date : 31/08/11

http://no-response.proboards.com/index.cgi

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Nidoran Søn Okt 02, 2011 7:00 am

Dingo stod i lang tid uden at sige noget. Han kunne ikke bevæge sig. Han kunne simpelthen ikke bevæge sig. Dette var noget han havde flygtet fra i flere år. Han havde ikke ville se det i øjnene. Han kunne ikke holde til at stå ansigt til ansigt med sine nederlag. Så var det meget bedre at skubbe dem væk. Det var også CY der startede. Dingo havde intet med det at gøre overbeviste han sig selv om. CY havde sin egen mening og handlekraft. Den kunne selv tage valg. Det var derfor Dingo aldrig ville kalde sig en træner igen.
Langsomt i næsten slowmotion satte han Skrøb ned på jorden. Hun så bekymret op på ham. Hun vidste hvor knust han altid blev indeni når dette skete, men hun var alt for akavet til at vide hvad hun skulle gøre.
Han tog tøvende skridt hen til den livløse skikkelse og fald på knæ ved dens side for bedre at kunne samle den op. I disse situationer var det altid frygten for døden der ramte ham. Sådan havde det været hele hans liv. Frygten for at CY eller Skrøb lige pludselig en dag skulle falde om som nu og aldrig rejse sig igen. At det utænkelige skulle ske som intet Pokécenter nogensinde ville kunne kurerer.
Det var bare blevet så meget mere nært med alderen.
Han tog med rystende hænder CY op i sin favn. Den trak stadig været. ”CY?” Intet svar. Han knugede sin Pokémon ind til sig og sad sådan et par sekunder. Men rejste sig dog hurtigt op igen. Han kunne ikke tillade sig at tabe ansigt.
Luk dig ind i dig selv luk dig ind i dig selv lunk dig ind i dig selv. Gentagelse på gentagelse. Ikke vise dem svaghed. De vil sigte efter den. De vil dig fortræd.
Han satte et hårdt smilende ansigt op. Vrede var den næste følelse han lod skjule under sine lag. Vrede skabte kun problemer.
”Nha. Jeg tror sgu nok du skal være lidt ældre for at hundse rundt med mig knægt! Jeg gør som jeg vil og ser hvor jeg vil. Jeg lever et frit liv som alle andre.” Han viste sine grimme snavsede tænder i et falsk anstrengt smil. ”Meeen… jeg er vist ikke den eneste med en interesse i små drenge” Han blinkede til træneren der lige havde banket hans Stunky synder og sammen.
Det fik vreden til at sive langsomt ud. Han kunne mærke han begyndte at slappe af.
”NHA! Just kidding just kidding! Jeg laver bare sjov.” Han grinede hæst og denne gang var det oprigtigt. ”No hard feelings, right?” Det føltes bedre nu. Han så overbærende på træneren foran sig.
Dingo kastede sit blik ned på den livløse pokemon han påpasseligt bar i sine arme. Hånden blev ved med nervøst at stryge ned over dens fedtede beskidte pels. Han kunne stadig mærke frygten ligge og koge et eller andet sted i hans mave. ”Jeg må hellere se at få denne fjollede pokemon til et Pokécenter. ”
Han så kort på den stædige knægt der af en eller anden grund var blevet og havde set kampen. Dingo havde det som om han burde sige noget. Burde sprø sin erfaring ud så denne knøs ikke ville ende som ham selv. Det lød så latterligt selv i hans eget hoved. ”Hej! Knægt! Dig med håret! Vi må håbe at din Koffing ikke på et tidspunkt mister et ben så han ender så uduelig som min Stunky. Høhøh” Dårligste formaning nogensinde, men Dingo var ligeglad. Han håbede at drengen ville forstå på en eller anden måde, selv om metaforen var helt hen i hampen.
Dingo vente sig om og gjorde sig klar til at gå.
Nidoran
Nidoran

Antal indlæg : 14
PokéPound : 46620
Join date : 01/09/11

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  drake8! Søn Okt 02, 2011 8:44 am

Alejandro: Hvordan er det du behandler din pokemon?! Står og griner af at den var lige ved at dø! Du burde skamme dig! Jeg håber ikke selv du vil kalde dig en træner! Og med hensyn til drengen har jeg fået at vide at der skulle være problemer her. Men nu når jeg tænker over det kan det faktisk være dig der er problemet!
drake8!
drake8!

Antal indlæg : 63
PokéPound : 46545
Join date : 10/08/11
Age : 26
Geografisk sted : Esbjerg

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Spearow Søn Okt 02, 2011 9:53 am

David betragtede hvordan den sære, beskidte mand knælede ved sin sårede pokémon. Skønt David normalt ikke gik særlig meget op i andre mennesker og deres følelser, kunne han ikke undgå at komme til at tænke på hvordan han selv havde reageret, da Koffing lå og var besvimet, og han ikke anede hvad han skulle gøre.
Drengen overvejede i en split sekund at forære sin potion – som han selvfølgelig troede stadig var brugelig – til manden, så han kunne heale sin sårede, stinkende Stunky, ligesom David havde healet Koffing. Men han ombestemte sig hurtigt, da han egentlig hellere ville beholde den lille sprayflaske for sig selv og sine egne behov.
Koffing, der derimod selv havde følt smerten ved at tabe en kamp, og generelt var mere godhjertet end sin ejer, prøvede ihærdigt at overbevise den besvimede CY og den ældre herre om, at det hele nok skulle gå, og at CY måtte være stærk. Om Koffings ord så nåede frem til sine modtagerne, måtte kun gudepokémonen vide.
David havde været forberedt på, at gamlingen ville tage diskussionen op med gym-lederen. Og ganske rigtigt. Nu opfattede han godt, at samtalen muligvis havde noget med ham at gøre, da han tydeligvis var den eneste her, der kunne betegnes som ’dreng’. Hvad David derimod ikke var enig i, var at han var lille, hvilket han lod de to voksne vide ved at skule og mumle ”Jeg er ikke lille..!”, mens den gamle fortsat talte derudaf – umiddelbart virkende som om, at diskussionen var ovre.
David tillod sig at stirre lidt mere på den nyankomne mand, for virkelig at få hele den spøjse og uhumske sanseoplevelse med. Han havde virkelig aldrig set en person, der så så gammel ud, som klædte sig så ringe, og som lugtede værre end Koffing.

Da manden pludselig henvendte sig til David, blev drengen et øjeblik bange for, at det var for at fortælle ham, at man ikke måtte glo – som hans forældre altid prædikede om – men heldigvis for David var det ikke den smøre han skulle høre på for hundredtyvende gang.
Drengens øjenbryn krummedes i et spørgende, uforstående udtryk over mandens ord. Han kunne ikke se for sig, hvordan Koffing nogensinde ville kunne blive ligeså ukampdygtig som Stunky’en. Det var en fuldstændig umulig og fjern tanke, som David på ingen måde ville kunne tage stilling til. Og hvorfor skulle han også det? Det var jo ikke ham, der var en gammel, ildelugtende mand, der ikke kunne klare sig selv.
Og Koffing fejlede skam heller ikke noget!
”Du er altså underlig! Min Koffing har jo ikke ben, kan du ikke engang se det?!” råbte han efter manden, som allerede så ud til at være på vej væk.
Straks blev Davids opmærksomhed revet væk, og landede på gym-lederen, som tydeligvis ikke var færdig med den verbale slåskamp, de to voksne havde indbyrdes.
David sukkede opgivende, voksne! De er altid så besværlige, og himlede med øjnene. Da ordet ’dreng’ endnu engang blev draget frem, og David blev opmærksom på, at det var ham der blev snakket om, skyndte han sig at tilføje med irriteret stemme ”der er ikke noget problem, og du skal stadig ikke hjælpe mig, din løgner!”
David kunne ikke se, hvorfor den gamle mand var problemet – for den lille dreng var alle problemerne startet i hans hjem. Og senere havde den mand, der nu stod og prøvede at belære den gamle mand, indtaget førstepladsen som ’problem’, da det var ham, der ikke ville holde sine løfter overfor David.
Spearow
Spearow

Antal indlæg : 38
PokéPound : 47520
Join date : 31/08/11

http://no-response.proboards.com/index.cgi

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Nidoran Søn Okt 02, 2011 11:11 am

Dingo vendte sit hoved og så over på den rødhårede knaldtop. ”Det er lige det der er joken min ven!” Han sendte drengen et varmt smil ”Det er en metafor. Jeg har hørt at den bedste måde at bryde is på er ved morsomme metaforer. Jeg gad vide om du kan finde ud af hvad den betyder!” Han kluklo kort og gav drengen en thumb up. Den lille fyr var godt nok frisk. Alt for stædig og sikkert også super forkælet men frisk var han. Og frisk ville tit føre én langt. Det håbede Dingo i hvert fald.
Men en kommentar fra manden bag ved ham knuste straks den salighed Dingo lige var ved at bygge op. Han vendte sig om med et ryk. ”Nej hør, nu vil jeg ikke finde mig i mere lort fra dig! Jeg havde det fint med at tulre rundt for mig selv uden at forstyrre nogen indtil DU valgt at sende is efter mig!” Dingo hæver en anklagende pegefinger mod træneren foran ham. ”Det var DIG var valgte at fortsætte kampen selvom det virkede som om du var fuldt indforstået med at jeg ikke havde del i den og det var DIG der nær dræbte min kammerat!” Det sidste havde Dingo selvfølgelig ikke nogen viden om da CY egentlig kunne have det fint og bare være mildt besvimet. ”Hvem ville også nogensinde tage en kamp op med en pokemon som mangler et ben!? Dem der udnytter urimelige fordele siger jeg dig!” Han var helt op i det røde felt og så blændet af blandede følelser at han helt glemte at det faktisk var CY selv der angreb uden kampen egentlig var startet. Skrøb trippede nervøst mellem hans ben i håb om at denne uvante følelse der strømmede ud af hendes ejer snart ville forsvinde. ”Og jeg skal fortælle dig noget mister! Jeg har aldrig på noget tidspunkt sagt eller givet udtryk for at jeg var en træner! Og hvad angår drengen-” Her blev Dingo afbrudt af en lys indtrængende drengestemme. Han slog ud med armen mod rødtoppen for at understrege hvad drengen sagde.
Dingo sukkede træt ”Jeg vil bare gerne have lov til at holdes udenfor problemer. Jeg har ikke generet nogen.”
Nidoran
Nidoran

Antal indlæg : 14
PokéPound : 46620
Join date : 01/09/11

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  drake8! Søn Okt 02, 2011 11:22 am

Alejandro: Hvis du mener jeg har været så ond, skal du jo nok lige huske på at det var dig der "spionerede" mig og drengen! Jeg ved ikke hvad dit mål var med det, men jeg har et rimelig godt bud! Og du skal ogs lige huske på at din Stunky angreb min Dewott før kampen overhovedet var startet! Jeg vil sige at du selv er skyld i de problemer du er kommet ud i! Du tulrede jo ikke en skid rundt! Du stod/sad bag nogle træer og iagtog mig og drengen! Hvis du mener jeg udnytter din pokemons svaghed, har du vel ogs den anden dér *Peger på mandens Chikorita*. Vi kan sagtens tage en ny kamp hvis du vil! Du kan vel forstå, at det sætter nogle ting gang i hovedet på folk når du er så gammel og iagtager så små drenge...?! Hvis det da var ham du iagttog...?
drake8!
drake8!

Antal indlæg : 63
PokéPound : 46545
Join date : 10/08/11
Age : 26
Geografisk sted : Esbjerg

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Spearow Man Okt 03, 2011 1:59 am


Den gamle mands måde at tale til ham på, overraskede David. Han var ikke vant til, at voksne brugte disse såkaldte ’metaforer’ – hvad end det så i bund og grund var – og han var bestemt heller ikke vant til, at de ligefrem gav ham gåder, små opgaver, at løse. Han var snarere vant til, at han ikke måtte noget selv. David glemte alt om sin skepsis overfor den gamle særling, i sit forsøg på at finde ud af, hvad han mon mente med denne ’metafor’.
Men drengen kom selvfølgelig ikke langt med disse tanker, for da var skænderiet jo allerede brudt løs igen.

David fulgte opmærksomt med i skænderiet – han prøvede at sætte en finger på, hvad problemet egentlig var. Ud over at den gamle mand bar en yderst mærkværdig påklædning, og umiddelbart så ud til at have nogle fuldstændig ubrugelige pokémons, kunne David ikke se, hvad denne særling havde gjort, for at provokere den unge fyr så voldsomt. Han kunne ikke se noget galt i at betragte andre folk, da David selv var af utrolig nysgerrig natur, og betragtede ofte selv folk – ligesom nu for eksempel.
Han kunne heller ikke se, hvorfor træneren ville have endnu en dyst – han havde jo lige vundet stort! Hvorfor ville han overhovedet spilde sin Dewotts kræfter på sådan nogle svage pokémons som Stunky’en og Chikorita’en?
David rystede på sit hoved af mændene, så hans flammende hår føg til alle sider.
Dette var en typisk, langt-hen-i-vejret voksen diskussion, som David ikke fattede en brik af. Hvorfor skændtes voksne altid over sådan nogle latterlige ting? Det faldt ikke drengen ind, at han også selv ind i mellem sloges med andre børn over tilsyneladende ligegyldige ting. Det gik heller ikke op for ham, at denne diskussion måske i virkeligheden byggede på en masse misforståelser og fejlbeskyldninger fra begge mænds side, som var svære at rode bod på nu, når ordene var sagt.
”Hvad er jeres problem egentlig?! Hvorfor kan I ikke bare holde kæft og få den Stunky healet?! Giv mig en til at de der åndssvage spraydåser, du også gav mig!” forlangte David, og rakte sin hånd krævende frem mod gym-lederen. David var egentlig ret ligeglad med CY’s helbred, men det var det eneste han kunne komme på at sige, for at stoppe de to mænd i at halshugge hinanden verbalt – og også selv få lidt opmærksomhed.
Spearow
Spearow

Antal indlæg : 38
PokéPound : 47520
Join date : 31/08/11

http://no-response.proboards.com/index.cgi

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Nidoran Tors Sep 19, 2013 7:16 am

Dingo så ned på Skrøb. Hun så med tunge nervøse øjne over på træneren foran dem, inden hun langsomt så op på Dingo. Hun vidste ikke helt hvor hun skulle gøre af sig selv og følte sig ret udsat nu hvor alt opmærksomheden var på hende. Dingo rystede på hovedet og så over på Alejandro. "Du har banket min ene pokemon og nu vil du-" igen afbrød den lyse stemme hans sætning og tankestrøm, men det som David sagde fik Dingo til at smile. "Heh, Det er sgu meget sødt af dig knægt! Det ser ud til at du ikke er så tosset alligevel." Drengen havde åbenbart en mærkelig evne til at standse Dingo i at kører helt op i en spids. Gad vide hvorfor? Dingo gav ham endnu en thumb up "Hvis du bare fortsætter sådan skal du nok nå langt" Han grinte hæst. Han kunne mærke at han gav mere slip. Han hadede når vreden kørte af med ham, for det førte alligevel ingen steder. "Men jeg tror nu nok jeg afslår et tilbud om den potion, den har kostet denne fine herre penge og jeg hader at nasse. Der er alligevel et Pokecenter ikke langt herfra." Han nikkede undskyldende til Alejandro. "Jeg er ked af at min pokemon var til besvær og at min tilstedeværelse var så provokerende for den herre." Dingo vente sig om og begyndte at gå. Han standsede kort op ved siden af David. Han lænede sig lidt frem og hviskede så kun David kunne høre det. "Hey, knægt, hvis ham der derovre viser sig at være pisse irriterende og hunser dig rundt så skal du ikke finde dig i det!" han blinkede kort til David og så lidt på ham "Men jeg kan sgu da godt se at det er du for sej til at lade ham gøre!" Dingo smilte bredt og gav drengen et anderkendende klap på skulderen inden han rettede sig op og gik videre.
Nidoran
Nidoran

Antal indlæg : 14
PokéPound : 46620
Join date : 01/09/11

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Spearow Man Sep 23, 2013 5:49 am

Hvor sær denne gamle mand end måtte være, så begyndte David efterhånden at syntes om ham - han var den eneste person, igennem David's korte liv, der havde talt så opmuntrende om ham. Det gav David en helt speciel følelse indeni. Han følte sig anerkendt og forstået, hvilket var nyt for drengen, der normalt plejede at føle sig overset og misfortolket af sine forældre. De lyttede aldrig til hvad han sagde, de gav ham bare hvad han forlangte for at få ham til at opføre sig ordentligt.
Men denne mand virkede som om, han kunne se tingene fra David's synsvinkel, forstå ham på sit niveau. Især de få sætninger der blev hvisket ind i drengens øre, idet den gamle vendte sig for at gå, fik et smil til at brede sig på hans fregnede ansigt. Det var nemlig rigtigt! David ville ikke finde sig i noget, og han behøvede da heller ikke gym-lederens 'hjælp' længere!
David blev slået ud af sine egne tanker, da Koffing stødte blidt ind i hans skulder, mens pokémonen fremstammede en række korte "koff-koff-koff". Koffing's opmærksomhed var rettet mod den hjemløse mand, der luntede afsted nogle meter fremme med den skadede CY i favnen(y/n?). David var stadig ikke synderlig interesseret i den tilskadekomne pokémon, men det var tydeligt at se, at Koffing var meget bekymret. Hvad David dog var mere interesseret i, var det såkaldte 'PokéCenter' som manden havde nævnt, da han afslog potionen. David havde aldrig set et PokéCenter, og han var pludselig ivrig efter at finde ud af, hvad det var. Det lød tilsyneladende til at være et sted, hvor sårede pokémon kunne blive helet, men David ville se det med sine egne øjne!
"Kom", sagde David til Koffing, og uden yderligere eftertanke, og uden at skænke gym-lederen bag ham et farvel, satte David i løb gennem det lave græs. Med Koffing lige i hælene indhentede han snart den gamle mand.
Med stakåndet og håbefuld stemme spurgte han: "Skal du hen på det dersens PokéCenter med din stunky?"
Spearow
Spearow

Antal indlæg : 38
PokéPound : 47520
Join date : 31/08/11

http://no-response.proboards.com/index.cgi

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 5 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Sponsoreret inhold


Sponsoreret inhold


Tilbage til toppen Go down

Side 5 af 6 Forrige  1, 2, 3, 4, 5, 6  Næste

Tilbage til toppen

- Lignende emner

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum