PokéQuest
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Route 1

+11
drake8!
Isabella
Emonga
Typhlosion
DarkWobbuffet
Soul Scythe
Aggron
Froslass
Darksceptile
Dark-forces
Tyrogue
15 deltagere

Side 6 af 6 Forrige  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Route 1 - Page 6 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Nidoran Søn Jan 31, 2016 3:24 am

Dingo hviskede små kærlige beroligende ord ned I CYs ildelugtende pels og strøj den forsigtigt over hårene. Han havde sat kurs mod Cliffall City, for der vidste han at der lå et pokemon center. Han holdt et langsomt tempo så han var sikker på at Skrøb kunne følge med. Den lille pkemon havde altid tvunget ham til at gå langsommere og til sidst var det bare blevet hans default gå tempo.
Pludselig kunne han høre lyden af små korte ben komme imod ham, og han kunne ikke lade være med sende et overrasket smil hen over sine læber. Han vendte sit hovede mod David da drengen kom op på siden af ham. Det unge ansigt lyste op mod den gamle mand med nysgerrighed og energi og Dingo kunne ikke lade være med at undre sig over hvorfor David havde valgt denne rejse. Hvorfor han ikke var hjemme hos sine forældre I deres beskyttende favn. "Jah, det ser nok sådan ud." Han prøvede at smile lidt men det var faktisk ikke særlig sjovt. "Det er jo ikke rigtig fordi jeg har råd til nogle revives eller potions eller mad eller noget som helst andet" Han lo bittert. Ironien i det hele kunne dog alligevel få ham til at grine. "Du er måske også på vej derhen?" Det virkede som om han havde fået en lille følgesvend, men det kunne jo være at den unge dreng havde sine egne planer. Det vidste Dingo jo faktisk intet om. Under alle omstændigheder var det rart at have en samtale partner. Det var ikke så tit det skete.
Nidoran
Nidoran

Antal indlæg : 14
PokéPound : 46140
Join date : 01/09/11

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 6 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Spearow Søn Jan 31, 2016 4:11 am

Koffing svævede over den gamle mands hoved og så bekymret ned på den stakkels CY i hans favn. I sin tid før hun mødte sin menneskelige kammerat, havde hun ofte set hjemløse pokémon som sig selv blive banket - enten af andre vilde pokémons der ville gøre krav på territorium, af mennesker der syntes det var sjovt at lade deres destruktive handlinger gå ud over de svage pokémons i baggyden, eller i et forsøg på at beskytte sig selv mod trænere og deres pokémons som absolut mente at det var deres i deres ret at vade igennem den respektive pokémons sidste skjulested. Nogle pokémons var så skrøbelige, at de knap nok selv kunne rejse sig efter kamp. Mange pokémons havde måttet ende deres liv på denne måde. Trods stunky'en så ud til at være i gode hænder, på vej mod et såkaldt PokéCenter, var hun alligevel bekymret for den, for hun ønskede ikke at den skulle lide samme skæbne som dem hjemme fra gyden. Hun hostede et hæst, blødt "kååårf" til den bevidstløse stunky, et stille 'hold ud'.

Koffing's unge ven virkede ikke til at være ligeså påvirket af de realiteter der stod på spil her. David's flygtige barnesind var langt mere optaget af de nye spændende steder han kunne opleve, og forstod i bund og grundt ikke alvoren i hvorfor de var på vej til PokéCentret. Han nikkede ivrigt, ja, selvfølgelig var han også på vej til Centret! Det var da åbenlyst! En ting der dog ikke virkede åbenlyst for drengen var... "Hvorfor har du ikke råd til det?? Har du da ingen penge eller hvad?" David kom ikke nødvendigvis fra en rig familie, men han havde alligevel altid været vant til at få mad på bordet, blive overdynget af legetøj, gadgets og - ja, faktisk havde han altid været vant til at få præcis hvad han pegede på, uden at skulle tænke på hvorvidt disse ting kostede penge eller var dyre. 'Ikke have råd', var ikke et begreb som David forstod. Voksne mennesker havde en evig adgang til penge, og de havde altid råd til det drengen havde behov for. Så hvorfor havde denne voksne ingen adgang til den evige strøm af rigdom og goder? Han var trods alt den gamleste person David nogensinde mindedes at have set. Han burde da have uendelig råd.
Spearow
Spearow

Antal indlæg : 38
PokéPound : 47040
Join date : 31/08/11

http://no-response.proboards.com/index.cgi

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 6 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Nidoran Søn Jan 31, 2016 6:09 am

Dingo så kort op på den svævende kugle. Koffingen så ud til at udvise en utrolig beymring for den lille pels bold i hans favn, taget i betragting at de ikke kendte hinanden overhovedet. Han var nysgerrig på hvorfor.
"Nej det kan man ikke sige jeg har" Dingo rystede på hovedet. "Det har jeg ikke haft I mange år" Nu begyndte det at blive for alvorligt. Det måtte nok også være kedeligt for knægten at skulle høre på en gammel mands kvaler. Det var jo ikke ligefrem et eventyr. "Det har du måske?" Han smilte til drengen med et glimt i øjet. "Du er måske en ung prins i forklædning? Kommet for at se hvordan dit folk har det? På udkig efter værdige soldater i din hær?" Det var jo klart at den lille forkælede unge var så langt fra konceptet 'prins' som man overhovedet kunne komme, men der var noget ved drengens ungdom og bryskhed der minede ham om det at være ung og brysk engang fo lang tid siden. En tid hvor man havde lov til at fantasere og have det sjovt, og hvor intet var så alvorligt og livstruende. Hvordan kunne folk dog regne med at ALLE 11 årige var klar til at rejse afsted langt hjemmefra uden hjælp.
Nidoran
Nidoran

Antal indlæg : 14
PokéPound : 46140
Join date : 01/09/11

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 6 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Spearow Søn Jan 31, 2016 7:34 am

Drengen krummede sine tynde, lyse øjenbryn og fik sit barnlige ansigt til at se to år ældre ud. Det var et underligt og uforståeligt koncept, som den ældre mand præsenterede ham for: Hvordan kunne han ikke have haft nogle penge i flere år? Han måtte da have et arbejde, ligesom David's forældre, hvor han kunne tjene sine penge. Det var da en helt normal voksen-ting. Alle voksne havde jobs hvor de fik penge, sådan var det bare, slut færdig. Ved mandens næste udsagn så David bare olmt op på ham, og sagde hårdt: "Er du dum eller hvad? Jeg er slet ikke gammel nok til at være en prins!" Trods sin dømmende og afhværvende attitude syntes David inderst inde meget godt om ideen om at være en prins, eller krigsgeneral, som havde kommandoen over en hel hær. I realiteten bestod hans eneste hær kun ag Koffing, og skønt han til en vis grad kunne kommandere hende til at udføre angreb, så var de jo venner. Hun var ikke en gemen håndlanger, men hans ligeværdige kammerat. Men i sine tanker var han allerede begyndt at lege med ideen om at han og Koffing var to krigere der var på en farlig færd for at opnå rigdom, ære og storslåethed.
Spearow
Spearow

Antal indlæg : 38
PokéPound : 47040
Join date : 31/08/11

http://no-response.proboards.com/index.cgi

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 6 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Nidoran Søn Jan 31, 2016 8:19 am

Dingo trak på skuldrene. Meget kunne siges om den lille dreng, men han var i hvert fald ikke vokset op i et fantasifuldt hjem. "Nhåja dum og dum, det er der nok mange forskellige meninger om." Han så frem for sig. " Nhå... så skulle det ikke blive i dag jeg møder den Prins... " sagde han og lod som om han var fordybet i tanker. Hvis drengen også var på vej til Cliffall City skulle han sikkert mødes med sine forældre dér og så ville Dingo sikkert ikke se ungen igen, så hvorfor ikke nyde det selskab der nu var så godt han kunne. Det var jo ikke fordi han stod for nogen form for opdragelse af ungen. Heldigvis for det! Dingo lo indvændigt, han ville havde været en forfærdelig forældre!
Nidoran
Nidoran

Antal indlæg : 14
PokéPound : 46140
Join date : 01/09/11

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 6 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Spearow Søn Jan 31, 2016 8:50 am

"Hmmf" var det eneste David svarede til manden, idet hans tanker stadig var travlt optagede af forestillingen om, hvordan han og hans trofaste følgesvend ville begive sig ud i den store verden og overvinde alle gym-lederne så let som ingenting, og blive den mest kendte og tilbedte pokémon-træner i hele verden. Han forestillede sig, hvordan han ville få et super cool outfit, måske lidt ligesom en superhelt eller en middelalder-kriger, eller måske endda en konge! En superhelte-kriger-konge! Hver gang, han og Koffing kom til en ny by, ville de blive budt velkommen med fanfarer og de ville få lov at gøre præcis hvad det passede dem, indtil de igen ville drage ud i vildmarken for at finde nye eventyr og udforske fantastiske landskaber hvor de ville fange sjældne og uvurderlige pokémons! David kunne mærke, at denne dagdrøm, som den pengeløse mand havde startet i ham, sent ville forlade ham. Det var en rigtig god dagdrøm, som efterlod drengen med et stort smørret smil på sit fregnede ansigt.
Koffing, den bevidstløse CY, de to mennesker og den lille chikorita fortsatte deres vandring i relativ tavshed, mens det frodige landskab bare fortsatte og udfoldede sig for øjnene af den svævende pokémon. Dette var ikke scenarier som hun normalt havde været vant til fra sit hjem i Twigwood Town's baggårde. Det var et frisk pust. Det føltes godt at komme væk. "Hvor langt er der til det der PokéCenter?" hørte hun pludselig sin utålmodige træner udbryde, henvendt til det skæggede menneske. "Du sagde, at der ikke var særlig langt!"
Spearow
Spearow

Antal indlæg : 38
PokéPound : 47040
Join date : 31/08/11

http://no-response.proboards.com/index.cgi

Tilbage til toppen Go down

Route 1 - Page 6 Empty Sv: Route 1

Indlæg  Sponsoreret inhold


Sponsoreret inhold


Tilbage til toppen Go down

Side 6 af 6 Forrige  1, 2, 3, 4, 5, 6

Tilbage til toppen

- Lignende emner

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum